Thomas Geisners Blogg | Ny bloggende lege

Thomas Geisner med ny blogg

Ønsker kollega Thomas Geisner velkommen til blogguniverset. Han er også lege og jobber til daglig som kirurg ved Hjerteavdelingen ved Haukeland Universitetssykehus. Thomas har lenge vært opptatt av kosthold og er kommet til den konklusjonen av vi som mennesker er designet for å spise såkalt steinalderkost,- eller Paleo 2.0 som han også kaller det. Så langt har han delt sine tanker om dette med sine venner på Facebook, men nå blir disse også tilgjengelig for et større publikum,- jeg tror det kommer til å komme mange spennende blogginnlegg etterhvert. En del har han lagt ut på bloggen allerede.

Thomas Geisners Blogg | Enda en blogg om helse, trening og kosthold.

About these ads

6 svar til “Thomas Geisners Blogg | Ny bloggende lege”

  1. Hei
    Fint at vi blir flere leger innen dette området! Hilsen Sofie Hexeberg

    • Hei og takk for oppmuntrende kommentar. Hyggelig å se at du følger med på bloggen. Jeg har et klart inntrykk av at flere og flere leger blir nysgjerrige på karbohydratenes rolle innenfor sykdom, overvekt og helse,- det er en god begynnelse. Skal holde et foredrag for kolleger i neste uke, spent på reaksjonen der.

    • Hei! Jeg tar det som et svar til meg også! Jeg har kjøpt boken din og delt ut til flere i familien – den gir god innføring i lavkarbo, og er i stand til å motivere til kostomlegging! (Det er jo ikke lett å overbevise sine nærmeste om å forandre kostvaner…)

  2. Takk Espen! Jeg sprer budskapet til mine kolleger med eksemplets makt! De er alltid nysgjerrige på hva jeg har i lunsjboksen (og av og til stjeler de mandler…)

Følg med

Få nye innlegg levert til din innboks.

Bli med 267 andre følgere